Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі призначено тимчасових перевізників на міських маршрутах

Виконком Дрогобицької міської ради призначив тимчасових виконавців перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування №1, 2, 3, 4 та 11. Про це повідомили у пресслужбі Дрогобицької міської ради.
Фото: Дрогобицька міська рада

Враховуючи Постанову Восьмого апеляційного адміністративного суду від 30.08.2023 у справі №380/8648/22, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив призначити тимчасових виконавців перевезень на міських маршрутах загального користування. Вони здійснюватимуть перевезення до моменту проведення нового конкурсу.

Відповідно до прийнятого рішення, на автобусних маршрутах № 1, 2, 11 тимчасовим перевізником було визначено – Товариство з обмеженою відповідальністю «Сігма».

На автобусних маршрутах № 3 та 4 – Дочірнє підприємство «Дрогобицьке-АТП» КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради.

Як зазначили в управлінні інвестицій та економічного розвитку, маршрути розподілили між перевізниками таким чином, як це було до проведення останнього, скасованого Постановою суду, конкурсу.

Окрім міських маршрутів, виконавчий комітет звернеться до районної військової адміністрації, якою раніше було укладено договори на перевезення в селах громади – на предмет з’ясування їх чинності.

Мова йде про маршрути: Дрогобич – Раневичі, Дрогобич – Почаєвичі, Дрогобич – Рихтичі, Дрогобич – Михайлевичі, Дрогобич -Верхні Гаї, Дрогобич – Нижні Гаї, Дрогобич – Нагуєвичі, Дрогобич – Болехівці, Дрогобич – Стебник, Дрогобич – Дережичі, Дрогобич – Унятичі, Дрогобич – Ступниця – Котоване, Дрогобич – Долішній Лужок, Дрогобич – Брониця, Дрогобич – Залужани, Дрогобич – Снятинка, Дрогобич – Старе Село, Дрогобич – Воля Якубова, Дрогобич – Медвежа.

В разі завершення терміну договорів, укладених районом, у Дрогобичі проведуть конкурс з визначення автомобільних перевізників на міських маршрутах №1,2,3,4,11 та маршрутах, які обслуговують села громади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ