Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі висадили дерева біля поліклініки на вул. П. Орлика

Біля сімейного відділення поліклініки на вул. П. Орлика висадили дерева. Про це 1 травня повідомили Гал-інфо у прес-службі Дрогобицькаької міської ради.
Фото Дрогобич

У будівлі сімейного відділення №4 КНП «Дрогобицька міська поліклініка» та на прилеглій території суттєві зміни. Фасад відремонтовано, у приміщенні тривають ремонти, а прилеглу територію суттєво змінили. Замість асфальтного покриття тротуару тут замостили бруківку, а газон, на якому раніше відбувалася стихійна торгівля, огородили, засіяли травою та висадили квіти.

Сьогодні, 2 травня, на газоні висадили п’ять дерев, натомість старих, які довелося викорчувати.

До озеленення території та висадки дерев долучилися міський голова Дрогобича Тарас Кучма, заступник міського голови Володимир Коцюба, начальник відділу охорони здоров’я ДМР Володимир Чуба, начальник відділу освіти Петро Шев’як, керівниця міською поліклінікою Юлія Гончаренко, завідувачка сімейного відділення Ірина Столярчук, сестра медична старша Марта Антоник, сестра-господиня Леся Сов’як.

Зазначимо, що після попередньої публікації активні мешканці Дрогобича звернули увагу на відсутність дерев, попри те, що їх планували висади натомість старих. Отож дерева висаджені, а для того, щоб уберегти насадження та запобігти вандалізму, на будівлі сімейного відділення встановили камери відеонагляду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ