Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі запрацює переміщена комп'ютерна академія IT STEP

У суботу, 24 вересня, у місті відкриють комп’ютерну академію IT STEP, де зможуть навчатись і діти, і дорослі. Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.
Фото: ДМР

Керівництво академії у червні переїхало з Нікополя в Дрогобич, де за кілька місяців співпраці з місцевим самоврядуванням змогли відновити свою діяльність. Для цього упродовж трьох місяців управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій ДМР допомагало IT STEP знайти відповідне приміщення, провести промоцію, а також налагодити відносини зі закладами освіти. 

Комп’ютерна академія IT STEP працює з 1999 року та має представництва у 21 країні світу. Як стверджують в академії, студентів навчають за однаковою програмою, як в Україні, так і США чи інших країнах, зокрема й у Дрогобичі, де відкривають філіал.

У Дрогобичі ІТ STEP планує навчати за такими напрямками:

– Розробка програмного забезпечення,
– Комп’ютерна графіка та дизайн,
– Мережі та кібербезпека,
– Курс з інтернет-маркетингу,
– Курс з Front-end розробки,
– Мала Комп’ютерна Академія (9-14 років),
– IT старт (7-9 років).

Навчання доступне як для дітей, так і для дорослих. По закінченню навчання студенти отримують міжнародний диплом комп'ютерної академії IT STEP, а також міжнародні сертифікати від компаній-партнерів. 

У планах співпраці академія та міська рада планують підписати меморандум, у межах якого реалізовуватимуть проєкти з покращення знань та навичок освітян Дрогобицької громади та ВПО, які через війну обрали Дрогобич своєю другою домівкою.

Офіційне відкриття академії відбудеться 24 вересня, об 11:00, за адресою вул. Раневицька, 5а, НВК «Zefir». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ