Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі зведуть ще один житловий будинок для ВПО

У Дрогобичі зведуть ще один житловий будинок для ВПО за підтримки Українського фонду соціальних інвестицій та уряду Німеччини. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Підтримка та допомога ВПО, які через військові дії втратили власні оселі і були змушені покинути рідні міста та мігрувати на безпечні території – є одним із важливих векторів у роботі органу місцевого самоврядування Дрогобицької громади.

Дрогобич з перших днів повномасштабного вторгнення не лише підтримує ВПО, але й долучається до низки проєктів, які спрямовані на спорудження житла для переміщених осіб.

У серпні минулого року Дрогобицька міська рада підписала Меморандум з представниками Українського фонду соціальних інвестицій на спорудження житла для переміщених осіб за грантові кошти уряду Німеччини.

Підписання Меморандуму заклало фундамент для початку розробки проєктно-кошторисної документації (ПКД) для будівництва житла під квартири для ВПО у Дрогобичі і вже в березні цього року підписано Договір на послуги з виготовлення проєктно-кошторисної документації та здійснення авторського нагляду за новим будівництвом багатоквартирного житлового будинку для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб за адресою: вул. Пилипа Орлика, м. Дрогобич, Львівська область.

Фінансувати розробку проєктно-кошторисної документації та виконання будівельник робіт буде УФСІ з грантових коштів уряду Німеччини, які надаватимуться через німецький банк розвитку KfW, в межах поточного проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ VI» та майбутнього проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ IX». В межах Проєкту УФСІ IX передбачено Механізм опрацювання скарг (МРС).

Контактна інформація осіб відповідальних за МРС.

Центральний офіс УФСІ: Олександра Гришко – консультант з адміністративних питань та питань доброчесності Центрального офісу Українського фонду соціальних інвестицій, Е-mail, тел. +38 (067) 500-99-22, +38 (044) 356-65-50.

Друге регіональне представництво УФСІ: Галина Ель Хатрі – головний консультант з розвитку громад, е-mail, контактний телефон +38 (067) 1560100.

Партнер з впровадження субпроєкту (особа відповідальна за МРС): Наталія Яким – завідувач сектору економічного розвитку та інвестицій управління інвестицій та економічного розвитку, е-mail, тел. +38 (097) 7098943.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ