Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобицькій бібліотеці для дітей створюють нову та пізнавальну локацію

У Дрогобицькій міській бібліотеці для дітей створюють безпечний простір для малечі, який облаштовують спільно із Дрогобицьким районним відділом ГУ ДСНС України у Львівській області. про це повідомляє Дрогобицька міська рада.
Фото: Дрогобицька міська рада

Як розповіла керівниця бібліотечної системи Марта Андрусик – в одній із кімнат бібліотеки, де реалізовують послугу «Бібліоняня» – спільними зусиллями бібліотекарів та надзвичайників облаштовують новий, пізнавальний та безпечний простір для юних відвідувачів. До процесу залучена і відома художниця, дрогобичанка Христина Соломчак, яка розфарбовує стіни майбутнього простору та створює цікаві й інформативні сюжети-картини.

Також за словами Марти Андрусик – у кімнаті буде розміщено інформаційні стенди, де в доступній формі для дітей буде подано важливу інформацію, яка стосується правил безпеки в різних просторах: дома, на вулиці, в школі тощо.  Загалом інформація буде про пожежну безпеку, медичне обслуговування та мінну безпеку.

Наразі, проєкт на етапі створення. Про відкриття безпечного простору буде поінформовано додатково.

Додамо, також у Дрогобицькій міській дитячій бібліотеці не перший рік функціонує сучасний ігровий простір для найменших відвідувачів. Тут створено яскраву дитячу кімнату, в якій юні читачі мають змогу весело та з користю проводити час, а батьки мають змогу без зайвих побоювань залишити своїх дітей та в цей час виконати важливі справи. Так в громаді реалізовується послуга «Бібліоняня».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ