Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Другому медоб’єднанні провели ремонтні роботи та закупили нове обладнання

ГО «Ротарі Клуб Україна Єдність» та «Італійський білий хрест» профінансували ремонт у ревматологічному відділенні Другого медоб’єднання та закупили обладнання на загальну суму 35 тисяч євро.
Фото - ЛМР

Про це повідомляють на сайті ЛМР. 

«Дякуємо нашим благодійникам за допомогу у покращенні умов та комфорту перебування пацієнтів ревматологічного відділення та за обладнання, яке підвищить якість надання медичної допомоги хворим на ревматологічні недуги. У Львові це єдине спеціалізоване відділення, де надається допомога ревматологічним хворим. На базі цього відділення створений Міський центр ревматологічних захворювань та остеопорозу. Тому для нас дуже важлива ця допомога. Наші пацієнти задоволені змінами, які у відділенні відбулись впродовж року – і покращились умови перебування, і підвищилась якість надання медичної допомоги. Дякуємо за допомогу, і надіємося на продовження нашої співпраці», - зазначає Ірина Цегелик, медична директорка Другого медоб’єднання Львова.

«Коли наші пацієнти, заходячи у відділення, бачать оновлене приміщення, нашу маніпуляційну, відзначають комфорт і позитивні зміни. Ми щиро вдячні. Наше ревматологічне відділення – одне з перших ревматологічних відділень в Україні. Ми надаємо допомогу людям із захворюваннями опорно-рухового апарату. Якщо вчасно не діагностувати і не пролікувати ці захворювання, то це призводить до інвалідизації.

Крісло, яке ми отримали від меценатів, використовуємо для лікування пацієнтів біологічними апаратами. Це крісло може корегувати поведінку пацієнта і має спеціальний дозатор, який керує режимом краплинних введень. Це все працює на користь наших пацієнтів», - розповіла Галина Гриценко, завідувачка ревматологічного відділення Другого медичного об’єднання Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ