Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Дитячій художній школі Дрогобича відкрили клас графічного дизайну

У художній школі Дрогобича прийняли рішення відкрити клас графічного дизайну. Про це повідомили у пресслужбі Дрогобицької міської ради.
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада

Офіційне відкриття відбулося у четвер, 14 вересня. Традиційно чин освячення нового класу провів отець-декан СДЄ УГКЦ Іван Паньків. Ремонтні роботи та закупівлю техніки провели у співфінансуванні з міського бюджету та коштів художньої школи.

Дітей та викладачів привітали міський голова Тарас Кучма, начальник відділу культури та розвитку туризму Володимир Ханас, директор художньої школи Ігор Шимко та директорка Рихтицької школи Наталія Жук. Саме в Рихтичах нещодавно відкрили філію художньої школи, тож тепер творчі діти мають змогу розвивати свої багатогранні таланти.

"Будемо і надалі продовжувати інвестувати у мистецькі заклади міста та громади, щоб діти з користю проводили своє дозвілля, набували професійних навичок і ставали висококласними фахівцями, які творитимуть майбутнє нашої держави. Адже у творчому розвитку наших дітей – їхня сила та креативність. Спільно творимо кращі умови для навчання для наших дітей та пишаємось їхніми успіхами", – наголосив Тарас Кучма.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ