Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У фіналі Чемпіонату України ВК "Барком-Кажани" переміг "Епіцентр-Подоляни"

У Львові тривають матчі фінальної частини Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги між ВК "Барком-Кажани" та ВК "Епіцентр-Подоляни". Рахунок 1 матчу – 3:0 (25:23, 25:15, 25:21) на користь "Барком-Кажани".
Фото Управління спорту Львова

Як повідомляє пресслужба ВК "Барком-Кажани", перший сет команди йшли то на рівних, то по черзі виривалися вперед. Помилки на подачах і атаках гальмували процес визначення явного лідера. Але наприкінці партії перемагають таки ʺкажаниʺ: 25:23.

Другу партію ʺЕпіцентрʺ розпочинає із замін на майданчику. Далі бере перерву, але запалу  ʺкажанівʺ це не збиває. Команда впевнено йде попереду. Успішний блок Іллі Ковальова приносить львівській команді перемогу: 25:15.

У третьому сеті ʺЕпіцентрʺ намагається відігратись. І це йому частково вдається. Але перерва від наставника ʺкажанівʺ Угіса Крастіньша, яку він бере в середині партії, дещо збиває запал суперників. 25:21 – підсумок партії. І 3:0 на користь ʺкажанівʺ. Найбільше очок у матчі цого дня завоював Антон Квафарена (14 очок).

Нагадаємо. У фіналі Чемпіонату команди грають до 3 перемог. Другий матч відбудеться завтра, 16 квітня, о 15:00 годині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ