Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ВК "Барком-Кажани" гратимуть у польській PlusLiga

З нового сезону 2022/23 ВК "Барком-Кажани" (Львів) гратимуть у одному з найсильніших чемпіонатів світу - польській PlusLiga!

Це відбулося завдяки співпраці та підтримці структур Польської волейбольної ліги, Польської федерації волейболу, схвалення керівництва всіх клубів PlusLiga та Федерації Волейболу України. 

"Я дуже вдячний нашій громаді за велике співчуття до наших друзів з України, які, як відомо, через війну з росією, не в змозі нормально конкурувати на батьківщині. Польська федерація волейболу допомагає українському волейболу з перших днів війни в Україні та не тільки. Окрім гуманітарної допомоги, багато наших проєктів спрямовані на підтримку циклу підготовки команд з України. ВК "Барком-Кажани" Львів – ще один приклад нашої послідовності. Також я радий підтримці місцевої та спортивної влад Кракова", - Себастьян Свідерський - президент Польської федерації волейболу.

Свої домашні поєдинки "Кажани" змушені грати свої домашні поєдинки у Польщі. Одним із міст-побратимів Львова є Краків, яке у наступному сезоні стане "тимчасовим домом" команди.

"Грати в лізі чемпіонів світу для нас не лише велика честь, а й можливість постійно розвиватися, як у спортивному, так і в організаційному плані. Варто зазначити, що заходи з отриманням ліцензії спрямовані на нашу офіційну участь у змаганнях PlusLiga, тривали певний час. З цієї нагоди я хотів би подякувати Польській волейбольній лізі, Польській федерації волейболу та всім людям, чия підтримка та доброта призвели до завершення цього проєкту. Сподіваюся, що наші матчі приведуть до залів у Кракові чимало вболівальників і подарують їм багато спортивних емоцій", - сказав Олег Баран, президент ВК "Барком-Кажани" Львів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ