Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Франківську подорожчали маршрутки

В Івано-Франківську з 1 квітня зросла вартість проїзду у маршрутках з 4-х до 5 грн, після 20-ї години – до 6 грн. Пенсіонери, учасники АТО та інваліди 3-ї групи зможуть їхати безкоштовно з 10 до 16 години. Про це кореспонденту Укрінформу повідомив начальник управління транспорту і зв’язку Івано-Франківської міської ради Олег Ганчак.

«З 1 квітня вартість проїзду у маршрутках зросла на 1 гривню і становить 5 грн. Після 20-ї години вартість проїзду становитиме 6 грн. Пенсіонери за віком, учасники АТО та інваліди 3 групи зможуть їхати безкоштовно з 10 до 16 години, але вони мають пред’явити картку іванофранківця», - повідомив Ганчак.

За його словами, «Укрпошта» за угодою з місцевою владою видала вже 56 тисяч таких карток за потреби – 62 тисячі. Тому картки діятимуть у маршрутках з 15 квітня. В інші години, зауважив Ганчак, у маршрутці буде  зберігатися лише 3 місця для пільгових категорій.

Як повідомлялося, у січні водії маршруток обіцяли страйкувати, якщо влада не погодиться підняти вартість проїзду. Відповідне рішення виконавчий комітет ухвалила після громадських слухань.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ