Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У ФСБ повідомляють про затримання українців на адмінкордоні Криму з Херсонщиною

У прикордонному управлінні російської ФСБ в анексованому Криму повідомляють про затримання на адмінкордоні півострова з Херсонщиною двох осіб, які "перебувають у федеральному розшуку".

За інформацією відомства, один із затриманих – житель Хмельницької області, який слідував на півострів через російський пункт пропуску "Джанкой", повідомляє ресурс Крим.Реалії.

У прикордонуправлінні стверджують, що 40-річного українця "з квітня 2019 року оголошено у федеральний розшук за шахрайство у великих розмірах, яке він вчинив на території півострова".

Також у відомстві повідомляють про затримання в російському пункті пропуску "Армянськ" на виїзді з півострова кримчанина, який, як зазначається, "перебуває в розшуку з 2016 року за вчинення крадіжки зі значною шкодою".

Повідомляється, що чоловіків передали російській поліції.

Імена та прізвища затриманих не публікують, будь-які їхні коментарі відсутні. Підтвердження цієї інформації з інших джерел немає.

У Держприкордонслужбі України неодноразово заявляли, що ідентифікувати затриманих ФСБ на адмінкордоні з Кримом громадян України неможливо, бо російська сторона не відкриває їхніперсональні дані. Також українські прикордонники стверджують, що не підтримують "контакти з окупантами".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ