Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Гірнику на Львівщині завершують реконструкцію та добудову школи

У смт Гірник Червоноградського району тривають роботи з реконструкції та добудови школи.Це забезпечить якісний навчальний процес для 410 учнів.

Хід робіт оглянув перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

Цьогоріч реконструкцію і добудову загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів фінансують у розмірі 8,3 мільйона гривень з Програми капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення за рахунок коштів обласного бюджету. Ще 3 мільйони гривень – співфінансування місцевої громади.

Загальна кошторисна вартість об’єкту - понад 130 млн гривень.

Зараз триває друга черга будівництва. Зокрема, для повного завершення ремонту, минулого тижня Червоноградська міська рада прийняла рішення про виділення додаткових 2 мільйонів гривень на закупівлю меблів та обладнання для покращення якості навчального процесу.

Наразі учні Гірницької гімназії Червоноградської міської ради змушені навчатись у пристосованих приміщеннях дошкільного навчального закладу.

Як зазначив Андрій Годик завершити реконструкцію планують до початку навчального року. Це забезпечить якісний навчальний процес для 410 учнів.

Додамо, що Червоноградська громада – це одна з громад, яка бере активну участь у розміщенні вимушено переміщених осіб. Так за час повномасштабного вторгнення на її території знайшли прихисток понад 11,7 тис. осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ