Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Гірнику завершують реконструкцію та добудову школи

Сьогодні, 26 липня, заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод оглянув хід робіт із реконструкції та добудови загальноосвітньої школи I-III ступенів в смт. Гірник.
Фото - ЛОР

Цьогоріч ремонтні роботи в освітньому закладі фінансують у розмірі 8,3 мільйона гривень  з Програми капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення за рахунок коштів обласного бюджету. 

Ще 3 мільйони гривень додає до цієї суми місцева громада, повідомляє ЛОР. 

Школу в Гірнику будують уже багато років. Фінансувався процес з різних бюджетів, в тому числі державного. Загальна кошторисна вартість об’єкту - понад 130 млн гривень. Наразі триває друга черга будівництва, для повного завершення ремонту, минулого тижня Червоноградська міська рада прийняла рішення про виділення додаткових 2 мільйонів гривень на закупівлю меблів та обладнання для покращення якості навчального процесу. 

«Наразі учні Гірницької гімназії Червоноградської міської ради змушені навчатись у пристосованих приміщеннях дошкільного навчального закладу № 4 Червоноградської міської ради. Завершити реконструкцію ми спільно з громадою та Львівською обласною військовою адміністрацією, плануємо цього року. Це забезпечить якісним навчальним простором 410 учнів», - каже заступник Львівської обласної ради Юрій Холод. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ