Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Городку відкрився Клієнтський простір 104.ua

У Городку (Львівський район) відкрито Клієнтський простір 104.ua - центр обслуговування споживачів газу. Отримати консультацію та фахову допомогу тут зможуть не лише 15 тисяч містян, а й усі жителі Львівської області - клієнти АТ "Львівгаз".

Всі Клієнтські простори 104.ua облаштовані у форматі "open space", має зручне зонування та обладнані сучасною комп’ютерною технікою. Як і новий, перший у 2022 році, центр обслуговування у Городку. 

За кожним клієнтом тут закріплюється персональний менеджер, який контролює надання послуги “Газ під ключ”, комплексної послуги, на кожному етапі: від індивідуального підбору газового обладнання до виконання замовлених робіт під ключ.

Менеджери 104.ua клієнтського простору надаватимуть фахові консультації споживачам щодо розрахунків, реєстрації в онлайн-сервісах, приєднання до системи газопостачання, розробки проєктної та технічної документації, реконструкції систем газопостачання, технічного обслуговування будинкових газових мереж та приладів.

"Це вже сьомий 104.ua клієнтський простір у Львівській області з комфортними умовами для обслуговування споживачів газу. Ми усвідомлюємо, наскільки людям важливо вчасно отримати всі можливі відповіді на питання, які виникають при використанні природного газу. Тому підібрали максимально зручну локацію і підготували компетентних персональних менеджерів. Клієнти можуть отримати фахові консультації з будь-яких газових питань, а також обрати нове обладнання: газові котли, пристрої дистанційної передачі даних, сигналізатори газу від відомих європейських та українських виробників", - повідомляє начальник Львівського управління клієнтського сервісу Марія Адамик.

Сьогодні у Львівській області працює сім 104.ua клієнтських просторів. Окрім Городка, клієнти АТ "Львівгаз" можуть отримати послуги у Львові, Пустомитах, Самборі, Стрию та Червонограді, Миколаєві. Новий клієнтський простір у м. Городок працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 17.00, за адресою: вул. Львівська, 38Д.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ