Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Городоку вогнеборці евакуювали з задимленого будинку 6 осіб

11 жовтня о 20:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Городок на вул. Чорновола. Про це повідомляють у прес-службі Головного управління ДСНС України у Львівській області

Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 15-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Городок, які оперативно прибули та приступили до проведення робіт з ліквідації пожежі. Через сильне задимлення спричинене пожежею вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання.

Дим швидко заповнив сходову клітину, то ж рятувальники провели евакуацію мешканців будинку. Всього на свіже повітря виведено 6 осіб. Також вогнеборцями, під час розвідки пожежі, в квартирі де виникло загорання було виявлено чоловіка, який самостійно не міг покинути приміщення. Чоловіка виведено на свіже повітря. О 20:41 пожежу вдалось локалізувати, та о 20:42 повністю ліквідувати в складі ланки газодимозахисної служби Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 2 кв.м.


До ліквідації пожежі залучили 3 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Обставини події встановлюються.

На пожежі ніхто не постраждав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ