Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Городоцькому, Камянка-Бузькому та Радехівському районах провели рейди

Львівські надзвичайники запобігають виникненню пожеж під час жнивної кампанії. Про це сьогодні, 5 серпня, повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС у Львівській області.
фото ДСНС

Розпочалася кампанія збирання нового врожаю зернових. Якісна підготовка до жнив передбачає виконання значної кількості протипожежних заходів. Необхідно щоденно ретельно готувати зернозбиральну техніку перед виходом у поле, склади паливно - мастильних матеріалів, а також самі хлібні масиви, які в період дозрівання та збирання врожаю в місцях прилягання до лісових масивів, степової смуги, автомобільних шляхів та залізниць мають бути обкошені і оборані смугою.

Тому надзвичайники Львівщини продовжують проводити активну роботу по інформуванню населення щодо основних вимог і правил, які необхідно дотримуватися, щоб уникнути пожеж під час жнивної кампанії.

Так, зокрема 4 серпня були проведені рейди в Городоцькому, Камянка-Бузькому та Радехівському районах.

Рятувальники провели інструктаж з працівниками фермерських господарств під час якого нагадали вимоги пожежної безпеки під час жнив та оглянули протипожежний інвентар на зернозбиральній техніці.

Інформуючи власників земляних ділянок про вимоги пожежної безпеки під час жнив, рейдові групи застерегли від спалювання стерні та післяжнивних залишків, нагадали про відповідальність за такі дії відповідно до чинного законодавства.

ГУ ДСНС України у Львівській області закликає населення та суб’єкти господарської діяльності неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки під час збирання та зберігання врожаю. Адже це є надійною запорукою того, що урожай буде зібраний без втрат!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ