Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У грудні 2018 року поліція розшукала понад 1,5 тисячі порушників

Упродовж грудня 2018 року на території України пройшли профілактичні заходи під умовною назвою "Розшук". Про це повідомили у Департаменті комунікації Національної поліції України.

У результаті їх проведення правоохоронці встановили місцезнаходження 1547 правопорушників. 866 осіб були затримані в установленому законом порядку.

Зокрема, за час проведення операції "Розшук" оперативники підрозділів карного розшуку встановили і затримали зловмисників, розшукуваних тривалий час. Так, на Луганщині поліцейські затримали чоловіка, якого розшукували з 2011 року за вчинення умисного вбивства.

Тим часом оперативники в Запорізькій області розшукали чоловіка, котрий переховувався від правоохоронних органів понад 13 років. Зловмисник перебував у розшуку за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2.ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. 

Також під час проведення операції "Розшук" українські правоохоронці затримали на території держави 10 осіб, які переховувались від правоохоронних органів іноземних держав. Зокрема, за сприяння Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва Нацполіції одного з іноземців було передано працівникам поліції сусідньої держави. Правопорушник перебував у міжнародному розшуку за причетність до незаконної торгівлі людьми.

Крім того, упродовж профілактичних заходів поліція встановила місцезнаходження 3795 зниклих безвісти людей. З цієї кількості поліцейські розшукали і повернули додому 663 дитини.

Нагадаємо, В’ячеслав Аброськін повідомив, що до кінця січня на Харківщині поліція проведе профілактичне відпрацювання території регіону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ