Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

У Харкові обстріляли консульство Азербайджану

У ніч на 7 листопада невідомі обстріляли приміщення Почесного консульства Азербайджанської Республіки в Харкові.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Почесне консульство.

"Сьогодні близько 2 години 30 хвилин ночі (з 6 на 7 листопада) було обстріляно приміщення Почесного консульства Азербайджанської Республіки в м. Харків за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 7", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що було здійснено 6 пострілів.

"Пробиті вікно і вхідні двері. Оскільки вночі в офісі нікого не було, постраждалих немає. Камери відеоспостереження зафіксували двох молодих людей зі зброєю в руках, яка нагадує пістолет із глушником. Порушено кримінальну справу. Поліцейські Київського мікрорайону міста Харкова ведуть розслідування", - зазначили у консульстві.

Міністерство закордонних справ України засуджує обстріл приміщення Почесного консульства Азербайджанської Республіки у Харкові та зазначає, що винні будуть притягнені до відповідальності. Про це Укрінформу заявила речниця Міністерства закордонних справ України Катерина Зеленко.

"Рішуче засуджуємо вчинений невідомими особами обстріл приміщення Почесного консульства Азербайджанської Республіки в м.Харків. Правоохоронні органи уже розпочали необхідні слідчі дії", - зазначила Зеленко.

У МЗС наголосили, що винні мають бути знайдені й притягнені до відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ