Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Харкові заарештували водія, який збив візочок з немовлям

Київський райсуд Харкова обрав запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою без права внесення застави для водія автомобіля ВАЗ, який 14 липня збив візочок з немовлям, внаслідок чого дитина померла у лікарні. Про це розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик, - Укрінформ.

"Київський райсуд Харкова на вимогу прокуратури обрав для водія автомобіля ВАЗ-2107, який вчинив смертельну ДТП на проспекті Гагаріна 14 липня - він збив насмерть дитину у візочку - запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб без права внесення застави", - зазначила Дубовик.

Також повідомляється, що у суді обвинувачений плакав і просив вибачення у рідних дитини.

Нагадаємо, увечері 14 липня в Харкові на проспекті Гагаріна автомобіль ВАЗ виїхав на тротуар і зачепив візочок, в якому знаходився п'ятимісячний хлопчик. Внаслідок аварії дитина дістала травми не сумісні з життям і померла в лікарні. Його 20-річна мати із закритою черепно-мозковою травмою і струсом головного мозку госпіталізована.

Водія затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру в скоєнні кримінального злочину за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) із санкцією до 8 років позбавлення волі.

На допиті водій заявив, що на мокрому асфальті переїжджав з одного ряду в інший, і машина вийшла з-під контролю.

За словами слідчого, водій отримав права в 2009 році: "До відповідальності не притягувався. За результатами медичного огляду, на момент ДТП він був у тверезому стані".

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ