Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Херсоні водії маршруток самовільно підняли ціни на проїзд

У Херсоні перевізники самовільно встановили тариф у 8 гривень, незважаючи на рішення суду про призупинення дії рішення міськради про підвищення цін на проїзд в маршрутних автобусах з 4 до 6 гривень.

Крім того, як повідомляє місцеве видання Херсон daily, на маршрути вийшло значно менше транспорту, ніж зазвичай. Зазначається, що на рейси війшло всього 77 маршруток при плані 489. Деякі приватні підприємства не випустили в рейс жодної машини.

У зв'язку з сьогоднішнім транспортним колапсом активісти Херсона вимагають від міського голови Володимира Миколаєнка та керівництва міськтрансуправління розірвати договори з маршрутниками-саботажниками та звільнити директора КП Херсонкомунтранссервіс за підтримку страйку перевізників.

9 листопада Херсонський окружний адміністративний суд задовольнив позов депутата міськради Дмитра Ільченка про призупинення дії нового тарифу на перевезення в 6 гривень замість чотирьох гривень. При цьому багато водіїв відмовлялися виконувати ту постанову, вимагаючи з пасажирів 6 гривень.

Нагадаємо, 6 листопада у Тернополі приватні перевізники не вийшли на маршрути через рішення місцевої влади не підвищувати вартість проїзду.

НВ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ