Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Івано-Франківську після конфлікту із батьками троє неповнолітніх дітей втекли з дому

У Івано-Франківську після конфлікту із батьками троє неповнолітніх дітей 10, 9, 8 років втекли з дому. Правоохоронці знайшли дітей у читальному залі однієї із бібліотек міста. також вони повідомили правоохоронцям, що ніч провели у під’їздах житлових будинків, періодично змінюючи їх. Про це повідомила прес-служба ГУ НП України у Івано-Франківській області.

До Івано-Франківського відділу поліції близько 24.00 год. 15 листопада звернулася матір дітей та повідомила, що вони пішли з дому і не повернулися. 

Вранці дітей знайшли у читальному залі однієї із бібліотек міста.

Приводом до втечі став конфлікт із батьками. Після проведеної «виховної години» із дітьми, вони закрили  дітей у хаті, яку винаймають, а самі покинули будинок. Після цього рідні братики і сестричка, відчинили вікно і втекли від батьків.

Правоохоронці провели із дітьми профілактичну бесіду з приводу їхньої поведінки однак, вони категорично висловилися, що не хочуть проживати із батьками, оскільки ті погано ставляться до них, періодично б’ють їх, зловживають спиртними напоями, тож виявили бажання залишитись у дитячому притулку, а не повертатися до попереднього життя.

За неналежне виконання батьківських обов’язків їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ