Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Карпатах прикордонники виявили сховки з цигарками

Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
1/3
Прикордонники Чернівецького загону за минулу добу на Буковині позбавили пачкарів майже 12,5 тисяч пачок сигарет різних марок на суму близько півмільйона гривень.

Майже одночасно прикордонники відділів «Фальків» та «Мамалига», в ході реалізації випереджувальної інформації спільно з офіцерами відділу внутрішньої та власної безпеки, викрили два сховки з сигаретами.  

Так, у першому випадку прикордонники відділу «Фальків» виявили місце накопичення тютюнової контрабанди за 400 метрів від кордону, замасковане під гіллям хвойних дерев. Зі схованки правоохоронці дістали 7500 пачок сигарет.  

Ще майже 5 тисяч пачок тютюнової продукції виявили прикордонники відділення «Тарасівці» відділу «Мамалига». В цьому випадку правопорушники не збиралися облаштовувати тайник поблизу кордону, а одразу намагалися переправити сигарети через річку Прут. Однак планам правопорушників завадили прикордонники, які виявили їх. З появою військовослужбовців, ділки вдалися до втечі, покинувши товар. Не реагували втікачі, ані на команди правоохоронців, ані на попереджувальні постріли угору.

Пошук причетних до контрабандної діяльності триває. Усі виявлені тютюнові вироби буде передано співробітникам Буковинської митниці ДФС.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 42-річний українець намагався вивезти закордон картини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ