Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Ковелі планують реконструювати шляхопровід, що проходить над залізницею

1/2
У Ковелі Волинської області планують реконструювати шляхопровід, що проходить над залізницею - з вул. Незалежності на вул. Ольжича.

Про це інформують на сайті Ковельської міськради.

У Ковелі працюють фахівці, які будуть розробляти проєктно-кошторисну документацію з реконструкції шляхопроводу, що проходить над залізницею - з вул. Незалежності на вул. Ольжича, та визначають його технічний стан. Ці роботи є планові і кошти на них передбачені в міському бюджеті 2021 року.

Зі спеціалістами співпрацює перший заступник міського голови Тарас Яковлев. Посадовець каже: «Ми розуміємо, що цей міст — найстаріший у місті і він давно потребує оновлення. Тому плануємо упродовж наступних двох років здійснити його реконструкцію.

За попередніми розрахунками вона буде коштувати близько 100 мільйонів гривень. Такі кошти не зможемо виділити з міської казни, тому ведеться робота щодо співфінансування з державного бюджету».

Крім того, виконавець робіт - КП «Добробут» має встановити у відповідній кількості необхідні дорожні знаки згідно п. 8.21 Правил дорожнього руху.

За дорученням першого заступника голови Волинської обласної державної адміністрації у Ковелі створюється комісія з обстеження технічного стану мостів та штучних споруд. На балансі КП “Добробут” перебувають 4 мости, які пролягають через річку Турію, а також шляхопровід з вул. Незалежності на вул. Ольжича через залізничні колії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ