Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У КПВВ "Чонгар" прикордонники зупинили порушника режиму на автомобілі

Уночі 26 березня в контрольному пункті "Чонгар" прикордонники Бердянського загону зупинили транспортний засіб під керуванням громадянина України, який намагався перетнути адміністративну межу з ТОТ АР Крим без проходження всіх видів контролю, - інформує прес-служба АДПСУ.
У КПВВ "Чонгар" прикордонники зупинили порушника режиму на автомобілі

Так, водій разом з одним пасажиром на транспортному засобі ʺМitsubishiʺ, після в’їзду до КПВВ ʺЧонгарʺ, без зменшення швидкості одразу поїхав на виїзд, оминаючи митний та прикордонний контролі.

В результаті негайного реагування та оперативних дій прикордонники зупинили та заблокували автівку. Разом з тим, прикордонникам довелось одягати кайданки на пасажира, який почав вести себе агресивно, не виконував законні вимоги прикордонників та висловлювався ненормативною лексикою.

На водія прикордонники склали адміністративний протокол за статтею 202 КУпАП ʺПорушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду — виїздуʺ, а на пасажира  - адміністративний протокол за статтею 185-10 КУпАП ʺЗлісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордонуʺ.

В подальшому матеріали справи будуть передані до суду для вирішення питання про притягнення до відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ