Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Краматорську на журналіста напали сепаратисти

Фото з сайту поліції Краматорська.
Фото з сайту поліції Краматорська.
Фото з сайту поліції Краматорська.
Фото з сайту поліції Краматорська.
1/2
У Краматорську під час мітингу до 9 травня, на журналіста "Восточного проекта", Романа Кошмала, напали невідомі. Журналісту заламали руки і вирвали камеру. Про це журналіст повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук і написав, що на нього напали сепаратисти.
 

«Як і два роки тому, у Краматорську на журналістів нападають, заламують руки і забирають камеру. 9 травня ‪#‎Краматорськ», - написав журналіст.

Як повідомило видання "Восточный проект", під час мітингу журналіст фотографував конфлікт, який виник між деякими учасниками мітингу з політичних міркувань. У момент фотозйомки, невідомий напав на співробітника ЗМІ і, заломивши йому руку, вирвав фотоапарат.

Краматорський відділ поліції повідомив, що наразі правоохоронці проводять перевірку за інформацією про напад на журналіста після урочистого мітингу в Сквері героїв у Краматорську.

«У коресподента у натовпі намагалися відібрати фото-техніку, однак поліція  відразу врегулювала конфлікт безпосередньо на місці події. Журналіст не звертався до правоохоронців із заявою про напад, однак подію внесено до журналу єдиного обліку, проводиться перевірка», - повідомила поліція.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ