Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Криму триває художній конкурс "Х**ло – пішов геть із Криму"

Творче змагання проводять українські патріоти півострова у відповідь на пропагандистську кампанію московських "митців".

Таке оголошення з’явилось напередодні на українському пабліку окупованої автономії "Крым блокадный".

Там зазначили: "У Криму триває художній конкурс-змагання на тему: "Х*йло – пішов геть із Криму". Як всім відомо, до Криму приїхали д*полизи Путлера – "маасковскіе художники", і продовжують псувати архітектуру Українського Криму, розмальовуючи стіни будівель і конструкцій портретом Х*йла".

У відповідь на це активісти оголосили конкурс-змагання з метою відновити колишню красу і "прибрати пику гниди з Українського Криму". У конкурсі можуть брати участь всі українські патріоти.

Однак учасників закликають до обережності: "Ваш вчинок – це героїзм, але ризик великий і не виправданий, країні потрібні живі, здорові і не заарештовані Патріоти".

Тому активісти рекомендують враховувати наступні моменти:

"1. Працюють рашистські стукачки, ФСБ, ОМОН та інша мерзота;

2. Не забувайте закривати обличчя, так як можуть використовуватися системи відеоспостереження;

3. Намагайтеся не використовувати автомобілі близько від "конкурсних робіт";

4. Не тримайте фото своїх робіт в телефонах, повідомленнях (Wiber та ін.), ноутбуках і ПК, тільки на дуже добре захованих носіях (флешках) або на "лівих" акаунтах Google".

У повідомленні також зазначено: "Конкурс триває, поки у рашистів не закінчиться фарба і ХУДОжники, поки в Криму не перетворяться пики Х*йла, поки Крим перестане бути окупованою територією і остання рашистська потвора не покине територію Українського Криму".

Активісти також повідомили, що свої роботи в конкурсі вже показали патріоти з Ялти, Сімферополя, Керчі. "Чекаємо і роботи з інших міст", – зазначили вони.

Як повідомляв 5.ua, у серпні в Криму з'явилося графіті із зображенням косого Путіна, і білборд, розташований серед купи сміття. На початку вересня в окупованій Ялті невідомі ентузіасти додали низку суттєвих деталей до пропагандистського графіті із зображенням Путіна і вкотре вимазали фарбою путінський білборд у Керчі.

Нагадаємо, у середині серпня в окупованому Росією Кримському півострові з’явилася велика кількість білбордів з портретом Путіна із написом "Крим. Росія. Назавжди". Так окупаційна влада приготувалась до візиту ватажка країни-агресора.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ