Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У квартирі на Сихові виявили тіло чоловіка

Над ранок у квартирі дев'ятиповерхового житлового будинку на проспекті Червоної Калини, 73 трапилась пожежа. Її оперативно ліквідували рятувальники, - інформує пресслужба ЛМР.
Фото: ЛМР

Зараз фахівці проводять обстеження щодо аварійності елементів та конструкцій, будинок перебуває в управлінні приватної управляючої компанії.

Як зазначили у ДСНС Львівської області, до місця події виїхали рятувальники 29-ої та 30-ої державних пожежно-рятувальних частин м. Львова.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон квартири де виникла пожежа вибивався густий чорний дим.

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

Дим з палаючої квартири швидко заповнив сходову клітину, через що не всі мешканці вище розташованих поверхів могли вийти на вулицю. Тож вогнеборці у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору за допомогою рятувальних пристроїв врятували із задимлених помешкань 4 особи, з них 2 дитини та вивели на свіже повітря 20 осіб.

На жаль, у квартирі виявили тіло чоловіка, 1984 року народження, який, імовірно, загинув внаслідок пожежі. 

Мешканці, які були евакуйовані, уже повернулись до своїх помешкань. Електропостачання в будинку відновили, окрім квартири, у якій трапилась пожежа. Газопостачання та водопостачання також є.

Зазначимо, вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 10 м кв., міжкімнатні двері на площі 3 м кв, вікна на площі 4 м кв., облицювання стін та стелі на площі 30 м кв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ