Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Києві на Грушевського "беркутівці" намагалися подавити вогневу точку повстанців

У цей час у Києві на вул. Грушевського, де другий день триває силове протистояння, "Беркут" і повстанці обстрілюють одне одного. Беркутівці стріляють з рушниць і кидають гранати, а повстанці відстрілюються салютними ракетами та закидують пляшки з молотовим у розташування ворога.

Як можна побачити з прямої трансляції, група беркутівців вподобала позицію на якомусь погорбі. Це троє-четверо осіб зі щитами та один чи двоє з рушницями, а  також поряд - метальник гранат.

Вони довший час цілеспрямовано обстрілювали якийсь сектор у таборі повстанців. Якість трансляції погана, отож у кого вони хотіли влучити спершу було годі зрозуміти.

Але згодом, коли з того самого сектора на голови "фараонів" полетів град ракет і на їхній території то тут то там звились червоні язики  - повстанців видали переможний рик - стало зрозуміло: "беркутівці" намагалися подавити вогневу позицію повстанців. Їм це не вдалося. 

Після того, як повстанці демонтували стовпи зовнішнього освітлення на вул. Грушевського, побачити через пряму трансляцію, як це було можливо ще учора, що насправді відбувається на полі бою, неможливо: суцільна темрява. Однак видно, що повстанці під покровом темряви активно маневрують.          

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ