Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві на річницю Майдану 3 тисячі поліцейських стежитимуть за порядком

У Києві за порядком під час відзначення 4-ї річниці подій на Майдані стежитимуть близько 3 тисяч правоохоронців, - повідомила прес-служба поліції Києва.

Про це начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві повідомив  сьогодні, 17 лютого, під час прес-конференції.

До Київської міської державної адміністрації надійшло кілька заявок щодо проведення заходів у центральній частині міста, тож завдання правоохоронців – забезпечити порядок і безпеку всіх учасників.

«Усі акції пов’язані із річницею подій 2014 року. За порядком загалом стежитиме близько 3 тисяч правоохоронців: як поліція, так і військовослужбовці Національної гвардії. Окрім того, будуть створення резерви на випадок ускладнення оперативної обстановки», – зазначив Андрій Крищенко.

За його словами, нести службу будуть працівники кінологічної служби, посилені групи вибухотехніків. Обмежень доступу до Майдану Незалежності не буде, але працівники поліції проводитимуть більш ретельні перевірки.

«Інформації про можливі провокації немає, але, враховуючи різноплановість і масовість акцій, ми повинні бути напоготові. Тож просимо всіх із розумінням ставитися до таких заходів безпеки», – підсумував керівник столичних поліцейських.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ