Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві нагородили вівчарку з Волині за знайдені 30 кг наркотиків

Німецьку вівчарку Гуді з волинського прикордонного загону нагородили відзнакою у номінації "Пошук наркотичних засобів"
фото ДПСУ

Інструктор-кінолог Леонід та німецька вівчарка на ім'я Гуді, котрі проходять службу в одному з підрозділів Волинського прикордонного загону, отримали нагороду за високий професіоналізм та здатність діяти в екстремальних умовах.

Церемонія нагородження службових собак "Чотирилапі захисники", які проходять службу в органах сектору безпеки і оборони України, відбулася днями в Києві, повідомили Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Волинський прикордонник разом зі службовим псом отримали від громадської організації "Кінологічна спілка України" подяку за віддану службу на захисті суверенітету і цілісності держави в лавах ДПСУ та нагороду-статуетку.

Німецьку вівчарку Гуді з волинського прикордонного загону нагородили відзнакою у номінації "Пошук наркотичних засобів".

Разом із чотирилапим напарником прикордонник Леонід на варті кордону вже сім років. З його слів, пес натренований на пошук наркотичних речовин, і робить це ефективно.

"Він дуже енергійний, з ним легко працюється. А ще він фанат своєї справи" — так характеризує свого службового пса волинський кінолог.

З початку 2023 року вівчарка Гуді допомогла в 17 випадках виявити понад 30 кілограмів наркотичних речовин, що їх люди намагалися приховано перевезти через українсько-польський кордон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ