Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві обговорили співпрацю з представниками Французької Жандармерії

Національну академію Національної гвардії України відвідав аташе з правоохоронних питань Посольства Французької республіки в Україні полковник Жан-Люк Ломон. Метою зустрічі було обговорення подальших напрямків співпраці. Про це проінформували 8 листопада у прес-службі Національної гвардії України.

Начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-лейтенант Сергій Соколовський акцентував увагу на важливості розширення співпраці з представниками Французької Жандармерії.

«З цього навчального року ми започатковуємо співробітництво між школою Національної Жандармерії Франції та нашим навчальним закладом, і це завдяки підтримці з Вашої сторони. Ми маємо велике бажання поглиблювати нашу співпрацю, реалізовувати спільні міжнародні проекти в галузі обміну досвідом. Таке співробітництво принесе користь нашим державам», - зазначив генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

До того ж, начальник Академії наголосив, що на базі навчального закладу та Київському факультеті, крім вивчення курсантами іноземних мов, вже другий рік поспіль проводиться інтенсивний курс з вивчення французької мови для офіцерів з військових частин Нацгвардії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ