Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві пікетують російські банки

У Києві представники партії "Національний корпус" розлили фарбу перед входами і обклеїли фасади п'яти російських банків. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Сьогодні близько 8:30 в чергову частину Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення, що групи невідомих чоловіків прибули до приміщень банків, розташованих за різними адресами, і намагаються потрапити всередину. Крім цього, вони розливають фарбу і клеять плакати на стіни фінансових установ", - повідомили в поліції.

На місце події виїхали патрульні наряди та слідчо-оперативна група територіального управління поліції. Зараз вони спілкуються з учасниками акції. Для забезпечення правопорядку залучені бійці Нацгвардії.

Як пояснюють в "Національному корпусі", організовані пікети біля офісів російських банків на території України: "Сбербанк Росії", "Альфа-Банк", "БМ-банк", "ВТБ банк", "Промінвест банк". Учасники акцій вимагають від президента України Петра Порошенка закрити російські банки і мають намір продовжувати пікети не тільки в Києві, але й по всій країні.

"Ми намагаємося всіма законними методами привернути увагу до цих незаконним установам. Саме гласністю ми привертаємо увагу до неприпустимості функціонування будь-яких установ ворога в Україні! Кров на імпровізованій карті України символізує кров наших Захисників пролиту через країну-агресора", - йдеться в повідомленні "Національного корпусу".

Відомості про подію зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Шевченківського управління поліції.

112

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ