Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві туристи знову не могли вилетіти з аеропортів

У Києві пасажири знову не могли вилетіти з аеропорту у подорож, оформлену туроператором, - Громадське.

«В аеропорту Київ ім. Сікорського (Жуляни) знову величезні затримки, літаки авіакомпанії «Браво» не літають. Як стверджує представник авіакомпанії. вони не отримали грошовий транш від туроператорів і їм просто нема за що заправити літак. Зі свого боку туроператор каже, що все сплачено і проблема саме в авіаперевізнику», — йдеться у повідомленні dtp.kiev.ua.

Раніше одна з пасажирок, яка мала летіти у подорож разом із сином, опублікувала допис, у я кому розповіла про те, як туроператор понад 8 разів впродовж декількох годин переносив час рейсу.

Вона розповіла про те, що тур придбала в туристичного оператора JoinUp, рейс мала здійснювати авіакомпанія BravoAirways.

Жінка розповіла у Facebook про те, як понад 12 годин близько 200 людей не могли вилетіти за тим самим рейсом, що і вона. час та навіть аеропорти відправлення постійно змінювали, пасажири змушені були очікувати у різних зонах аеропорту Бориспіль, та навіть викликали поліцію. Літак, який зрештою мав здійснити рейс, за півгодини у повітрі повернувся до аеропорту, нібито через поломку, яку намагалися виправити. Жінка зазначає, що на численні дзвінки в турагентство жодної відповіди не отримали, авіакомпанія не вислухала скаргу, відключивши дзвінок. 

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ