Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Києві відбудеться концерт живої італійської легенди

Співак, пісні котрого знає багато поколінь, виступить в столиці з грандіозним концертом TOTO CUTUGNO & Lords of the Sound.

Toto Cutugno

Це буде одна з найбільш феєричних подій сезону. Великий співак і композитор виконуватиме найкращі свої пісні в супроводі віртуозних музикантів київського оркестру.

Творчість Toto Cotugno нагадує багатьом про щасливі моменти минулого - про молодість і безтурботне дитинство. Цієї весни всесвітньо відомий співак порадує своєю творчістю столичну публіку в Національному палаці мистецтв Україна. Щоб не пропустити цей виступ, заходьте на сайт одного з кращих квиткових операторів країни TicketsBox і купуйте квитки. Не пропустіть можливість наживо почути виконання артистом його всесвітньо відомих хітів.

TOTO CUTUGNO & Lords of the Sound - неймовірне звучання і незабутні емоції

На концерті публіку чекають приємні ностальгічні спогади, які дарує артист своєю харизмою і величезним талантом. Це все є причинного повних концертних залів і квиткового ажіотажу перед концертами Тото Кутуньо в Україні. Тому, якщо хочете наживо послухати відомі і улюблені пісні музиканта, купуйте квитки доки вони є на TicketsBox. Це буде один і найяскравіших концертів року.

Тото Кутуньо зачарував своїм голосом і чарівністю багатьох жінок у всьому світі, він романтичний і мужній. За час своєї творчої діяльності артист записав 18 альбомів і був нагороджений багатьма нагородами. Незважаючи на те, що співакові 75 років він не перестає дивувати своїх фанатів живими виступами.

Lords of the Sound

Приємним сюрпризом для меломанів всіх поколінь стане те, що разом з легендарним співаком на сцені Національного палацу мистецтв Україна буде грати відомий київський оркестр Lords of the Sound. Музиканти цього оркестру вже підкорили багатьох українських слухачів і поступово почали завойовувати ближнє зарубіжжя. Все завдяки наполегливій роботі над майстерністю і талантом всіх учасників оркестру. Чарівний тембр Кутуньо разом з віртуозною грою музикантів - це щось незабутнє.

Жива легенда на великій столичній сцені разом з кращими музикантами України подарують публіці яскраве шоу Italiano Vero. Щоб послухати свої улюблені хіти всесвітньо відомої італійської зірки, потрібно купити квитки на концерт на сервісі TicketsBox. Запросіть друзів і разом відпочиньте від щоденної метушні під звуки живої музики, що виконується цілим оркестром, і незабутнього вокалу співака.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ