Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві відбулося масштабне родинне свято - “Сімейний день надзвичайних ситуацій”

6 жовтня у столиці, на території мальовничого парку “Перемога”, відбулося масштабне свято безпеки для всієї родини - “Сімейний день надзвичайних ситуацій”. Захід організований Державною службою України з надзвичайних ситуацій та Німецькою федеральною компанією GIZ. Про уе повідомили у прес-службі ДСНС

Цьогоріч це вже другий фестиваль безпеки для дітей та батьків, і пройшов він у місті-рекордсмені по кількості проведень — Києві. Окрім веселощів, “Сімейний день надзвичайних ситуацій” — це також і життєво необхідна інформація та можливість отримати неоціненні знання і навички, які допоможуть зберегти найцінніше — людське життя. За роки проведення фестиваль став справжнім брендом і щоразу збирає сотні прихильників у різних містах України.

Традиційно, упродовж дня на гостей заходу чекало безліч сюрпризів та незабутніх емоцій. А головне — багато корисної та необхідної інформації від професіональних рятувальників. Програма свята була дуже насичена: показові виступи кінологів, піротехніків та фахівців медицини катастроф, виставка пожежно-рятувальної техніки і обладнання, святковий концерт. Також маленькі гості свята отримали паспорт Майбутнього рятувальника та тематичні подарунки.

Загалом, більше 20 різних локацій із майстер-класами від фахівців ДСНС зустрічали цієї суботи відвідувачів фестивалю. А для того, щоб зберегти у пам'яті приємні моменти свята, для гостей заходу рятувальники облаштували одразу три фотозони.

Довідка:

Родинне свято “Сімейний день надзвичайних ситуацій” - це простір, де діти та дорослі зможуть побачити та зрозуміти, у чому полягає роботарятувальників. А також, яким чином належить поводитися у разі виникнення надзвичайної ситуації та що потрібно знати, аби підвищити рівень власної безпеки. З 2015 року ДСНС спільно з німецькими партнерами організовує та проводить родинні фестивалі для дітей та дорослих у найбільших містах України. “Сімейний день надзвичайних ситуацій” вже проходив тричі у Києві, Харкові, Дніпрі, Рівному та у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ