Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві відбувся 19-й Всеукраїнський дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри»

1/2
У Києві за підтримки Українського Культурного Фонду відбувся 19-й Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри». Фестиваль пройшов на двох локаціях: в студії музичного каналу М1 та інноваційному містечку Unit City.

Проведення фестивалю у Києві стало вимушеним кроком, оскільки постійне місце проведення «Чорноморських Ігор»  - м.Скадовськ знаходиться в тимчасовій окупації, повідомляють в Мінкультури. 

Фестиваль відвідав тимчасово виконуючий обов’язки Міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв.

«Сам факт проведення сьогодні цього фестивалю вже є дуже великим досягненням, як організаторів так і учасників. Ті виклики, які існують, на жаль, на сьогоднішній день багато в чому унеможливлюють проведення культурних заходів, спрямованих на підтримку дитячої творчості в тому числі. І сьогодні, всупереч проблемам та негараздам, завдяки сили волі та бажанню довести, що Україна живе і не зламалася, цей фестиваль відбувається», - зазначив Ростислав Карандєєв.

Володарем Гран-прі 19-х «Чорноморських Ігор» стала 13-ти річна Єва Генова з міста Костопіль, що на Рівненщиніі. Єва присвятила цю перемогу своєму татові та усім захисникам і захисницям нашої країни. На превеликий жаль, батько Єви не побачив переможного виступу доньки. Він загинув 14 липня під час виконання бойового завдання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ