Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві відкрили меморіальну дошку "кіборгу" Ігорю Брановицькому

У Києві відкрили меморіальну дошку "кіборгу" Ігорю Брановицькому. Меморіальну дошку "кіборгу" встановили на будівлі технікуму, де навчався військовослужбовець 81-ї десантно-штурмової бригади

Ігор боронив Донецький аеропорт, на війну пішов у серпні 2014 року. З-під обстрілів, за свідченнями бойових побратимів, виніс щонайменше двох військовослужбовців. На початку минулого року Ігор Брановицький потрапив у полон.

Після тортур українського військовослужбовця розстріляли. Сталося це 21 січня. На відкриття меморіальної дошки у столиці прийшли, як друзі та родичі "кіборга", так і ті, хто з ним особисто знайомий не був.

"Я дуже вдячна, що ви всі прийшли, щоб побачитися з моїм сином. Це дуже важко говорити, я скажу, що він вас, діти, буде благословляти кожен ранок. Буде вашим янголом-охоронцем", - сказала мама "кіборга" Ніна Брановицька.

Як повідомляв 5.ua, у Вінниці встановили меморіальну дошку бійцеві батальйону "Айдар". Іменну табличку 44-річному Олександру Захарчуку прикріпили на фасаді школи, де він навчався.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ