Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Києві жінка поранила ножем священика

У Києві 40-річна жінка поранила ножем у руку священика. Скориставшись панікою присутніх, зловмисниця тихенько зникла із приміщення. Правопорушниці загрожує від штрафу до року виправних робіт. Повідомила прес-служба ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

Зловмисницею виявилася 40-річна жителька Дарницького району Києва. За вчинення правопорушення їй загрожує до року виправних робіт.

Як з'ясувалось, вранці до каплиці зайшла жінка. Постоявши деякий час, вона раптом почала кидати камінці. Священнослужитель зробив зауваження, а у відповідь жінка дістала ніж і вдарила ним священика у руку. 

На місце негайно прибула слідчо-оперативна група райуправління міліції та карета швидкої. Працівники міліції опитали свідків та очевидців події. Священикові лікарі надали необхідну допомогу на місці, потреби у госпіталізації не виникло.

Правоохоронці встановили, що жінка у минулому конфліктів із законом не мала.

Слідчим відділом районного управління міліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.Проводиться досудове розслідування.

Міліція з’ясовує мотиви вчинку киянки.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ