Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ліцеї імені Героїв Крут пройшов День відкритих дверей

​Сьогодні у ліцеї імені Героїв Крут у Львові було людно: понад двісті гостей завітали на День відкритих дверей. Про це повідомили в пресслужбі ЛОР.

Незважаючи на препогану погоду, цілі сім’ї прийшли побачити на власні очі місце, в якому будуть навчатися, проживати і зростати та почути офіційну інформацю про вступ. І, впевнені, що не одні абітурієнти чи їх батьки були вражені рівенем нашого ліцею! 

А крім спілкування з вчителями, відвідувачі мали можливість детально розпитатися про особливості вступу та навчання у своїх гідів - крутян випускних класів. І це особливо важливо, бо хлопці мають можливість розповісти про своє розуміння ліцейного життя на початку навчання і за півроку до його завершення. 

Деякі з наших гостей мали можливість поговорити з випускниками ліцею, а сьогодні - курсантами різних військових та силових закладів. Це теж допомогло абітурієнтам усвідомити можливості та успіхи та подальшому шляху, старт якого забезпечує ліцей імені Героїв Крут.

Тепер надходить час підготовки, щоб вже з наступного року отримати право носити нарукавний знак ліцею імені Героїв Крут!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ