Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЛКП «Лев» призначили нову керівницю

Новою керівницею Львівського комунального підприємства «Лев» стала Юліана Саврук. Сьогодні її представив міський голова Львова Андрій Садовий на апаратній нараді. Про це повідомляє ЛМР.
Юліана Саврук

Раніше вона була заступницею директора з операційних питань мережі ТВОРИ!. Юліана бачить своїм завданням повний перезапуск підприємства. А ще у Юліани є собака Барні з Харкова, якого вона прихистила після повномасштабного вторгнення.

«Перше, що я хотіла б зробити, це знову об’єднати всіх людей небайдужих, які люблять тварин, навколо ЛКП «Лев». Зробити його максимально прозорим. Налаштувати програму адопції. Я вважаю, що ключовим успіхом цього підприємства має бути те, щоб кожна тварина знайшла собі домівку. Потрібно буде сконцентруватись на цій програмі. Також в мене є плани попрацювати з командою, тому що було дуже багато різних керівників і команда потребує роботи. Я вже бачу якісь вектори, як це можна було б налаштовувати. Також є клініка, яку треба відродити. Хотіла б перезапустити ЛКП «Лев» повністю з точки зору брендингу, оновити дизайни, придумати класні креативи, які допоможуть розвинути програму адопції, щоб усі знали, що є ЛКП «Лев».

Перші етапи роботи будуть більше стабілізаційні, а після цього ми будемо активно включатися в розвиток. Я зараз думаю про залучення коштів, в які фонди можна писати, бо я маю досвід написання грантових заявок. Також необхідно налагоджувати знов співпрацю з бізнесом, ходити на зустрічі і, я думаю, що через деякий час ми однозначно будемо готувати стратегію розвитку, щоб кожен у команді розумів, куди підприємство буде рухатися», – розповіла Юліана Саврук.

Останні 7 років Юліана працювала у структурних підрозділах Львівської міської ради. Раніше вона була менеджеркою з регіонального розвитку в Інституті міста, співзасновницею Pix Lab, координаторкою західного регіону національної програми «Здоров’я без сорому» за підтримки UNICEF. Остання посада – заступниця директора з операційних питань мережі ТВОРИ!. Вона має управлінський досвід та досвід співпраці з благодійними міжнародними фондами.

Юліана також власниця врятованого з Харкова собаки.

«У мене є собака Барні, якого я привезла з Салтівки на початку повномасштабного вторгнення, тож я розумію скільки зусиль треба витратити на те, щоб вірно адаптувати цю тварину і щоб вона могла жити з тобою в комфорті. Я хочу, щоб люди брали собак з притулків і не боялися цього. Я коли перевозила свого пса, він виглядав по-одному, а коли ти з ним живеш, то він навіть на морді змінюється. Тому треба давати їм шанс», – каже Юліана.

Зазначимо, що у попереднього очільника ЛКП «Лев» закінчився річний контракт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ