Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЛМР розповіли про відмінності між паркувальником та інспектором з паркування

В управлінні безпеки Львівської міської ради наголосили на відмінностях між посадами «Паркувальник» та «Інспектор з паркування»:
Фото: ЛМР

Попри те, що робота і паркувальника, й інспектора з паркування полягає у контролі за паркуванням, їхні функції та обов’язки є різними. Так, паркувальник надає послуги з паркування на комерційних парковках, тоді як інспектор з паркування забезпечує контроль за дотриманням правил паркування на вулицях та у публічних місцях. На цьому наголосили в міському управлінні безпеки.

«Паркувальник – допомагає водіям знаходити та вибирати місце для паркування. Здебільшого працює на комерційних парковках торгових центрів, аеропортів, готелів тощо. Збирає плату за паркування і допомагає уникнути переповнення паркувань.

Також серед обов’язків – скерування водіїв на вільні місця та надання загальних інформаційних послуг щодо паркування.

Інспектор з паркування – контролює дотриманням правил дорожнього руху в частині зупинки, стоянки та оплати послуг з паркування на вулицях та в інших публічних місцях.

Робота інспекторів з паркування перш за все спрямована на унеможливлення стихійних паркувань, покращення дисципліни оплати послуг платного паркування, оперативне тимчасове затримання транспортних засобів, які створюють суттєву перешкоду для інших учасників дорожнього руху», – пояснили в міському управлінні безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ