Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЛОДА вивчать ситуацію неправомірного використання автобусів "Школярик"

Департамент освіти і науки Львівської ОДА проведе службове розслідування щодо використання автобусів "Школярик" освітянами Сколівського району. Півсотні освітян, зокрема кілька директорів шкіл, вчителів, сільських голів та голова районної ради приїхали до Львівської обласної державної адміністрації на транспортних засобах, призначених для школярів. Про це повідомив заступник голови ЛОДА Юрій Підлісний, який зустрівся з представниками закладів освіти Сколівщини, передає прес-служба Львівської ОДА.

"Автобуси "Школярик" можна використовувати для перевезення учнів до навчальних закладів у межах району, - наголосив Юрій Підлісний. - Однак освітяни зі Сколівщини використали транспортний засіб для власних потреб у неправомірний спосіб. Тому цю ситуацію обов'язково потрібно вивчити і вжити всіх необхідних заходів".

Зазначимо, що освітяни вимагали роз'яснити питання оптимізації шкільної мережі, а також стали на захист, на їхню думку можливого звільнення, начальника районного відділу освіти Любомира Губиша.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ