Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

У Лондоні відбудеться мітинг-вертеп під стінами прем'єр-міністра

Мітингувальники закликатимуть покарати росію за скоєння злочинів з екоциду біля резиденції Прем'єр-міністра Великобританії Ріші Сунака.

У межах міжнародної кампанії #StopEcocideUkraine організація UAnimals разом з волонтерською британсько-українською організацією Support Ukraine / London Euromaidan закличуть світових лідерів покарати агресора і за злочини проти природи.

"Однією з частин нашої події буде український вертеп, присвячений боротьбі з екоцидом в Україні. Учасники вертепу проситимуть не тільки смаколики, але й нові санкції проти росії як країни-агресора від офісу Прем’єр-міністра Ріші Сунака", – йдеться в повідомленні. 

Засновник UAnimals Олександр Тодорчук повідомляє, що під час повномасштабного вторгнення росія вбиває не тільки людей, але й нищить мільйони тварин і екосистему загалом.

"Через російську армію 20% природоохоронних територій України уражені війною. Загинули понад шість мільйонів свійських тварин і понад 50 тисяч дельфінів Чорного моря", – додає він.

Організатори акції запрошують приєднатись всіх, хто знаходиться в Лондоні, прийти до резиденції Прем'єр-міністра Великобританії (Даунінґ-стріт, 10) в суботу, 17 грудня з 16:00 до 18:00. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ