Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЛОР назвали потенційних переможців конкурсу мікропроектів-2017

ЛОР
ЛОР
ЛОР
ЛОР
1/2
Сьогодні, 14 березня, у Львівській обласній раді оголосили потенційних переможців конкурсу обласних мікропроектів-2017. Лідерами серед переможців стали Старосамбірський, Пустомитівський, Сколівський та Самбірський райони. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

За словами заступника  голови Львівської обласної ради Володимира  Гірняка, із 1300 зареєєстрованих заявок експерти обрали 543 кращі проекти.

«Цьогорічні проекти є якісні, розвиткові та концептуальні, про що свідчать надзвичайно високі бали, зокрема, у таких пріоритетах  як освітня галузь, вуличне освітлення, інші пріоритети», - зазначив начальник відділу з питань  реалізації проектів місцевого розвитку, МТД та зовнішньоекономічної діяльності Іван Собко.

Також він додав, що половина проектів, які перемогли, - це освітні проекти.

"Потреба в співфінансуванні з обласного бюджету становить 154 млн гривень, з яких на сьогодні у нас є 60 млн гривень. Відтак, конкурсна рада ухвалила рішення звернутися до керівництва облради та облдержадміністрації щодо збільшення фінансування програми додатково на як мінімум 10 млн гривень", - наголосив Володимир Гірняк.

За словами Івана Собка, у Львівській обласній ради ввели новації в частині збільшення субвенції на мікропроекти.

"Торік субвенція становила 300 тис. гривень, цього ж року - 400 тис. гривень", - резюмував чоловік.

Додамо, що відповідно до умов конкурсу переможцям необхідно до 30 березня надати секретаріату рішення сесій місцевих рад про бюджетне співфінансування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ