Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Лук'янівському СІЗО помер ще один арештант: підозрюють вбивство

У Лук'янівському слідчому ізоляторі (Київ) від серцево-судинної патології у четвер, 14 січня, зранку помер арештант. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

«За попередніми висновками лікарів, 35-річний чоловік, який був засуджений до 6 років позбавлення волі та утримувався під вартою з липня минулого року, помер від гострої серцево-судинної патології», – сказано в повідомленні прокуратури у Фейсбуці.

На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи Шевченківського УПГУ Національної поліції в місті Києві та Головного Управління Національної поліції, судово-медичний експерт і представник прокуратури.

За фактом смерті ув'язненого була ініційована службова перевірка співробітників СІЗО, а слідчий відділ Шевченківського УПГУ Національної поліції в м. Києві почав досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Тривають першочергові слідчі дії.

В даний час тіло померлого направлено для проведення судово-медичної експертизи Київського міського бюро судово-медичної експертизи.

Як повідомляв НБН, член організації «Білий Молот» Макар Колесников помер у Лук'янівському СІЗО в ніч на 1 січня.

Патологоанатом Богдан Юрченко, який проводив розтин тіла Макара Колесникова, викликав поліцію, не бажаючи показувати тіло загиблогосестрі і адвокату.

В ексклюзивному коментарі НБН адвокат Віктор Смалій заявив, що на тілі Макара Колесникова є підозрілі сліди – незрозуміло навіщо зроблений розріз на лівій руці. Він допустив халатність медиків або вбивство.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ