Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Луцьку 12 та 13 червня працюватиме центр масової вакцинації проти COVID-19

У Луцьку цими вихідними запрацює центр масової вакцинації населення проти COVID-19. Зокрема, 12 та 13 червня 2021 року на базі спорткомплексу Волинського національного університету імені Лесі Українки щеплюватимуть вакциною CoronaVac від Sinovac Biotech усіх охочих волинян.
Фото: Depositphotos

Про це повідомила заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук під час брифінгу, який відбувся сьогодні, 9 червня 2021 року.

Аби вакцинуватися у такому центрі необхідно записатися до листа очікування у "Дії", через контакт-центр Міністерства охорони здоров’я, або у свого сімейного лікаря. У черзі пріоритет надаватимуть літнім людям.

"Щоб уникнути скупчення людей під час щеплень, приходьте на зазначену годину, яка буде вказана у запрошенні", – звернулася до волинян Людмила Тимощук.

Відтак, центр вакцинації у Луцьку буде відкритий 12 та 13 червня 2021 року  із 10:00 до 16:00 на базі спортивного комплексу ВНУ імені Лесі Українки (пр. Грушевського, 2б).

Нагадаємо, 2 червня в область додатково поступила вакцина "CoronaVac" в кількості 4 тис. 320 доз. 1 червня 2021 року Всесвітня організація охорони здоров’я схвалила вакцину CoronaVac виробництва Sinovac Biotech для екстреного медичного застосування. Вона відповідає міжнародним стандартам безпечності, ефективності та якості.

ВООЗ рекомендує застосовувати дві дози Коронаваку із інтервалом від двох до чотирьох тижнів для дорослих віком від 18-ти років.

Вакцинація - це ефективний спосіб захистити себе від COVID-19.

Фото: Depositphotos

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ