Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Луцьку для дітей провели тренінг "Я керую своїми емоціями"

У Луцьку відбувся психологічний тренінг для дітей "Я керую своїми емоціями". Про це 23 жовтня повідомили Гал-інфо у пресслужбі управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради.
Фото Луцька міська рада

З дитинства потрібно вчити дітей управляти своїми почуттями. Усвідомлення своїх емоції дає можливість навчити дитину розуміти себе, вирішувати проблеми не виходячи за межі допустимої поведінки.

19 та 21 жовтня 2020 року в рамках роботи «Інтеграційних студій розвитку для дітей та молоді з інвалідністю» управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено психологічний тренінг для дітей з інвалідністю «Я керую своїми емоціями».

Практичний психолог, арт-терапевт Олена Солоненко за допомогою психологічної гри знайомила дітей з базовими емоціями людини: страхом, соромом, інтересом, радістю, журбою, гнівом, презирством, відразою, здивуванням. Адже володіючи інформацією про них, дитині легше з ними впоратися.

Друга частина заняття була із використанням арт-терапії. Діти, використовуючи різні матеріали: фетр, нитки, блискітки, власноруч робили смайлики, які підніматимуть їм настрій; вчились виражати свої емоції, склавши рухомі смайлики у техніці орігамі, а також створювали осінні дерева із природніх матеріалів.

При обговорені діти зрозуміли для чого людям емоції та що одні і ті ж емоції у різних людей можуть проявлятися по різному.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ