Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Луцьку інтенсифікували вакцинацію педагогів

Наразі інформації від державної влади про можливість переведення шкіл на дистанційну форму навчання до луцьких освітян не надходило. Про це повідомив власкор Гал-інфо.
Фото: Depositphotos

Після попередження від прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо запровадження жовтих зон карантину серед батьків луцьких учнів почали поширюватися чутки щодо запровадження карантину у школах та відновлення дистанційного навчання.

За словами директора департаменту освіти Луцької міськради Віталія Бондара, поки що жодної офіційної інформації від центральної влади щодо потреби запровадження дистанційної форми навчання у школах муніципалітет не отримував. 

«Ми зі свого боку максимально робимо все можливе. Наразі 35% працівників шкіл, це і педагоги, і технічний персонал, повністю вакциновані, отримали два щеплення від коронавірусної інфекції. Ще значна частина працівників отримала першу дозу. У департаменті освіти та управлінні охорони здоров’я Луцької міськради роблять усе можливе для захисту здоров’я дітей та педагогів», - додав Віталій Бондар.

Нагадаємо, як писало раніше Гал-інфо, на Волині серед усіх нових хворих на COVID-19, яких виявили упродовж кількох останніх днів, ніхто не був вакцинованим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ