Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Луцьку медики масово перекваліфіковуються на лікарів-реабілітологів

до процесу реабілітації, особливо військовослужбовців, залучено дуже багато фахівців
фото пресслужби Луцької міськради

У Луцьку депутати міськради влаштували ревізію діяльності медичних закладів громади, які надають реабілітаційні послуги.

Про це повідомляє управління інформаційної політики Луцької міськради.

Депутатська комісія міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови вирішила навідатись з ознайомчим візитом до КП “Медичний центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади”, Медичного об’єднання Луцької міської територіальної громади та Луцької міської дитячої поліклініки, аби отримати відповіді на питання реабілітації, які зараз стають особливо актуальними.

Голова комісії Оксана Лєщинська розповіла, що було прийнято комісійне рішення оглянути заклади охорони здоров’я, які надають реабілітаційні послуги в Луцькій громаді. Дізнатись що нового у них, як вони змінились за період воєнного стану, з якими проблеми зіштовхуються, обговорити успіхи та перспективи. Тому депутати вирішили оглянути ці заклади, щоб не говорити про них в кабінеті, а подивитись безпосередньо на місці.

За її словами, до процесу реабілітації, особливо військовослужбовців, залучено дуже багато фахівців, які постійно вдосконалюють свої знання та вміння не лише в Україні, а й за кордоном. Також зараз більшість лікарів та фахівців середнього медичного персоналу активно перекваліфіковуються, аби отримати фах лікаря-реабілітолога.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ