Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Луцьку пікетують міськраду з вимогою назвати вулицю на честь полеглого Героя

У березні створили петицію про перейменування вулиці Бенделіані на вулицю Сергія Климчука, загиблого айдарівця на сході України у 2014 році
фото з сайту ВСН

Друзі та родичі полеглого лучанина Сергія Климчука, прийшли до міськради з плакатами, аби звернути увагу на пропозицію назвати вулицю Бенделіані на честь загиблого.

Пікет перед початком чергової сесії у понеділок, 25 вересня, повідомляє ВСН.

Нагадаємо, у березні створили петицію про перейменування вулиці Бенделіані на вулицю Сергія Климчука, загиблого айдарівця на сході України у 2014 році. Таку пропозицію на платформі Єдиної системи місцевих петицій зареєструвала донька військового Вікторія Климчук. У квітні цю пропозицію розглянули і прийняли.

Сестра Сергія Климчука, Тетяна Климчук зауважила, що в Луцьку потрібно розробити програму вшанування полеглих Героїв, не чекаючи закінчення війни.

«Війна почалась не 24 лютого 2022 року, вона почалась набагато раніше і не треба нівелювати подвиг тих, хто загинув до 2022 року. Було звернення до міської ради, була підтримана петиція, яка набрала необхідну кількість голосів», - зауважила вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ